Відкритий чемпіонат міста Суми

Запрошення до участі

Сумське представництво Всеукраїнської Асоціації Барменів проводить Відкритий чемпіонат міста зі швидкісного приготування коктейлів та запрошує  Вас взяти участь у цьому святі професіоналізму.

Мета заходу. Підвищення культури споживання напоїв, виховання молодих професіоналів на прикладах найкращих барменів України у теплій невимушеній атмосфері.

Час:  16 вересня 2020, 19:00

Місце:  Арт Платформа Tribuna Park, вул. Гагаріна, 11, м. Суми – https://www.instagram.com/tribunapark/

Програма заходу

16 вересня

12:00 – 13:00 – Заселення у готель

14:00 – 16:00 – Загальні збори AUBA

17:00 – 18:00 – Семінар-дегустація новинки

Apostrophe – перше емоційне вино на українському ринку.

19:00 – Чемпіонат  зі швидкісного приготування коктейлів.

23:00 – 04:00 – After party

 

DJ’s PROJECT “COCKTAIL  SPIRIT” GREEN MEXICAN PARTY by Сергій Кодацький – бармен-легенда, автор коктейлю «Зелений мексиканець»

У  Red Night Bar – https://www.facebook.com/rednightbar/

17 вересня

11:00 – 12:00 Екскурсія на тему « С чего начинается Родина»,

                          Місце – Сумський ЛГЗ ТОВ «Горобина»

 

Формат та правила Відкритого чемпіонату

РЕЄСТРАЦІЯ УЧАСНИКІВ ЧЕМПІОНАТУ 

Всі учасники готують коктейлі на основі продукції  ТМ:

  • BrandBar
  • ALeXX  – “ Смак дорослих розваг (розваги будуть дійсно дорослими)
  • Sandora, Pepsi
  • Горобина
  • Milagro

та наливають 100 мл вина та/або 50 мл горілки без використання мірного посуду.

Коктейлі:

ALeXX Black Cherry

  • ALeXX Gold – 40 ml
  • Ликер Крем де Касіс (Чорна смородина)BrandBar – 30 ml
  • Вишневий нектар Sandora – 150 ml

Залений Мексиканець

  • Текіла Milagro –15 ml
  • Лікер Пізанг BrandBar – 15 ml
  • Лимонний фреш – 10 ml

 «Кір»

  • Вино Apostrophe біле – 200 мл
  • Лікер Крем де Касіс – 20 мл
  • Метод приготування – білд

Призовий фонд – 6000,00 грн ( I – 3000, II – 2000, III – 1000)

Перемагають ті, хто впорався якнайшвидше. За недотримання рецептур, брудне робоче місці, неточність наливу без мірного посуду, нечіткість шарів у «Зеленому Мексиканці» та інші помилки  нараховуються штрафні хвилини (перелік помилок та штрафів буде оголошено учасникам пізніше). У правилах можливі зміни.

До участі запрошуються  бармени з Києва, Дніпра, Харкова, Полтави, Запоріжжя, Чернівців, Одеси та інших міст.

Журі  – представники AUBA з різних міст України.

Проживання делегатів зборів  AUBA оплачується

Чекаємо на святі!

 З повагою, борд-директор AUBA, Володимир Манастирний.

Тел./viber: +38(050)9746209